Ilmoittautuminen tanssitunnille

Varaa paikkasi mieluiten SÄHKÖPOSTILLA tanssitupa@tanssitupa.net tai textiviestillä p.040-777 9037. Puheluihin voimme vastata vain satunnaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä.

 

– Tanssikautemme jaksottuvat syys- ja kevätkauteen. Ilmoittautumiset syksyn tunneille alkavat kesällä uusien aikataulujen ilmestyttyä nettisivuillemme. Tällöin KAIKKI oppilaat ilmoittautuvat haluamilleen tunneille. Syksyn tunneille ei voi ilmoittautua ennen uusien aikataulujen vahvistumista.

Syksyllä harrastavat vahvistavat jatkopaikkansa kevätkaudelle suoraan omalle ohjaajalleen tai tanssikoulun toimistoon tanssitupa@tanssitupa.net. Vahvistamattomat paikat annetaan uusille harrastajille.

– Jos ryhmä on täynnä, voi ilmoittautua jonopaikalle.

– Aulatiloissa ei ole valvontaa, joten toivomme vanhempien huolehtivan lapsista ennen ja jälkeen tanssituntien, tarpeen niin vaatiessa. Otathan myös kaikki arvotavarat aina mukaasi saliin. Aulatiloissa on noudatettava ehdotonta hiljaisuutta, sillä kaikki äänet kantautuvat saleihin.

–  Tanssitunnille tullessasi pukeudu liikunnallisesti, tuo mukanasi juomapullo, sekä pidäthän pitkät hiukset ponnarilla! 🙂