Paritanssit

Varaa omasi tanssitupa@tanssitupa.net.

Kevät 2023

 

Viikonlopun intensiivikurssit

lauantai – sunnuntai, klo 13-15

Kurssilla opetellaan perustansseista tärkeimmät, foxi ja valssi. Näillä tansseilla pärjäät koko illan tanssilattialla! Sopii hyvin myös hääväelle! Opettajana diplomitanssinopettaja Päivi Leppänen.

  • 10.-11.6.

Hinta 70€ pari / 40€ hlö per viikonloppu.

***

Aitojen ammattilaisopettajien opetuksessa opit oikein alusta asti ja taitosi kehittyvät myös jatkossa, luota ammattilaisiin!

Ilmoittautumiset ja tilaukset kaikille kursseille ja tunneille viimeistään viikkoa ennen kurssia ensisijaisesti sähköpostilla tanssitupa@tanssitupa.net tai tekstiviestillä p. 040-777 9037.

Kurssimaksu maksetaan kassalla tai opettajalle kurssilla. Pankkisiirrosta perimme 5€ laskutuskulun. Meillä käyvät käteinen, pankkikortti ja yleisimmät luottokortit.

Kaikille kursseillemme voit osallistua ilman omaa paria. Parittomien täytyy aina ilmoittautua etukäteen spt:lla tai soittamalla. Näin yritämme tarvittaessa saada paikalle sparrareita, emme voi kuitenkaan taata tasapareja. Parittomat vaihtavat tanssiparia koko ajan. Parhaimman hyödyn kurssista saat etsimällä kurssille oman parin.

Pareittain ilmoittautuneet saavat tanssivat koko ajan yhdessä, eikä paria tarvitse vaihtaa.

Kurssille pukeudutaan vapaasti ja jalkineiksi suosittelemme kevyitä pikkukenkiä, joissa saa olla hieman pitoa pohjissa. Naisten kantapään takaa auki olevat kengät ja varpaat paljaana olevat kengät ovat tanssiessa epäkäytännölliset.

 

Tehokkaita yksityistunteja annetaan sopimuksen mukaan arkena tai viikonloppuna. Ota yhteyttä meihin ja annamme aikavaihtoehtoja.

Yksityistunnit ja ryhmätilaus-kurssit (esim. Tyky) varattavissa sähköpostilla tanssitupa@tanssitupa.net