- Päivi Leppänen
- Janina Ilkka
- Saima Kokkonen
- Salla Pylkkönen
- Meiju Vuorela
- Alisa Salo
- Milsa Bäckman
- Viviana Muranen
- Eevi Rauha
- Evelia Juhala
- Charlotta Remander
- Elisa Ryynänen
Diplomitanssinopettaja, fysioterapeutti
- Viitasaarelta Äänekosken kautta Turkuun tupsahtanut Tanssituvan pomotar
- Tanssiryhmien ohjausta vuodesta -78, Turussa tanssiryhmiä vuodesta - 88
- Erityisryhmien tanssinohjauksen uranuurtajuus vuodesta -89
- Suomen Tanssinopettajainliiton tanssinopettajatutkinto -96
- Diplomitanssinopettajan titteli STOL -99
- Päivin oppilaat ovat saavuttaneet useita SM-mitaleita, sekä EM- ja MM edustuspaikkoja ja mitaleita vuosikymmenten varrella..
- STOL ry:n kunniamaininta tanssinopettajatyöstä v. 2000
- Valtakunnallinen Vuoden Tanssinopettaja vuonna 2001 (STOL)
- Suomen Tanssiurheiljaliiton kunniamaininta valmentajatyöstä
- Finnish Dance Organizationin valtakunnallinen Dance Award 2012 palkinto.
Päivin elämä täyttyy tanssimisesta ja sydän saa voimansa tanssia rakastavista tanssioppilaista. Alkuperäiset tanssioppilaat tuovat tunneille jo omia lapsiaankin, mihin aika oikein kului? 😀 Rento ilmapiiri ja huumorilla höystetty tapa opettaa ovat Päivin valtteja, jotka saavat sadat oppilaat tulemaan tunneille vuodesta toiseen.
email : paivi.leppanen@tanssitupa.net
Ammattitanssija (Turun konservatorio), Tanssinohjaaja
Janina on tanssinut koko ikänsä, säännölliset tanssitunnit alkoivat jo 2-vuotiaana. Monipuolisten tanssilajien harrastaminen kilpatanssista showhun, jazzista discodanceen ovat antaneet tanssille taitavat siivet.
Janina valmistui ammattitanssijaksi Turun konservatoriosta keväällä 2012 ja näin rakkaasta harrastuksesta tuli myös ammatti. Janina on opiskellut myös Personal Traineriksi, josta valmistui kesällä 2020. Tanssinohjaus ja valmennus on ollut jo pitkään lähellä sydäntä. Kokemusta on kertynyt aktiivisesta valmennustyöstä jo yli 10 vuoden ajan ja toivottavasti jatkuu vielä monta kymmentä vuotta lisää.
Janinan kisamenestys on huikea, Suomen mestaruuksia on tullut showsta, nykytanssista kuin discodancestakin, jossa hän oli hallitseva Suomen mestari discosoololla 9 vuotta putkeen. Palkintokaapista löytyy myöskin pari EM- ja MM-kultaa ja lukuisia mitali- ja finaalipaikkoja kansainvälisistä kilpailuista. Janina toimii myös Tanssituvan menestykkäänä valmentajana ja hänen oppilaansa ovat saavuttaneet mm. yli 70 SM-kultaa show- ja discodancesta ja kymmeniä EM- ja MM-mitaleita.
Parhaita tanssimuistoja on ollut aloittaminen Tanssituvan tanssivassa iltapäiväkerhossa v. 2000 ja siitä pitkä kilpailu-ura valmennusryhmässä. Janinan monet oppilaat ovat käyneet saman polun ja on ollut suuri ilo päästä seuraamaan tätä matkaa myös valmentajan roolissa. Janinan kanssa pääsee tanssimaan iloisella ja määrätietoisella otteella niin harrastajat kuin kilpailuihin tähtäävät tanssijat.
E-mail: janina.ilkka (at) tanssitupa.net
Tanssinohjaaja
Saima aloitti tanssiharrastuksensa Tanssituvan iltapäiväkerhossa ja on tanssinut aktiivisesti vuodesta 2005. Vahvaa taustaa Saimalta löytyy myös telinevoimistelusta. Enää tanssi ei ole Saimalle pelkkä harrastus vaan elämäntapa. Hän aloitti kilpailemisen discotanssissa ensimmäisellä luokalla ja kilpailu-uran hän lopetti naisten Disco Duon Euroopanmestaruuteen syksyllä 2019. Lukuisia SM-mitaleita on kertynyt kilpailuvuosien aikana ja plakkarissa on monia EM- ja MM-mitaleja. Maailmanmestaruus löytyy sekä duo- että pienryhmäsarjasta. Vaikka discotanssi on aina ollut lähellä Saiman sydäntä, on hän tanssinut monipuolisesti eri tanssilajeja ja kilpaillut useana vuotena myös Performing Artsin SM-kilpailuissa, joista viimeisimpänä saavutuksena on Suomenmestaruus aikuisten muodostelmasarjasta vuonna 2019.
Jo vuodesta 2014 Saima on tehnyt kisakoreografioita lapsille ja junioreille sekä ohjannut tanssivassa iltapäiväkerhossa. Harraste- ja kilparyhmiä Saima on ohjannut kaiken ikäisille, aina lapsesta aikuisiin asti! Saima aloitti opinnot Fysioterapeutiksi Turun ammattikorkeakoulussa 2018 ja tarkoitus olisi valmistua vuoden 2021 lopulla. Fysioterapeutin koulutus on tuonut tanssinopettamiseen myös uudenlaista näkökulmaa, missä painottuu tanssin lajitaitojen pohjalle tarvittava fysiikka sekä urheiluvammoilta ennaltaehkäisevä ote harjoittelussa.
Tanssinohjaajana Saima on sopivalla tavalla vaativa, mutta myös kannustava. Parasta on nähdä oppilaiden onnistumisen kokemuksia ja auttaa heitä kehittymään tanssijoina sekä kokemaan tanssin ilon. Tunneilla mennään täysillä, mutta aina ilon pilke silmäkulmassa!
Tanssinopettaja
Salla on kotoisin Imatralta, jossa hän on tanssinut Imatran Työväenopistolla ja Tanssistudio Jamilla. Näiden innoittamana hän hakeutui tanssin ammattikoulutukseen. Salla on opiskellut Turun Ammattikorkeakoulussa Taideakatemialla ja valmistui tanssinopettajaksi keväällä 2017.
Salla on pienestä saakka tanssinut nykytanssia ja balettia sekä myöhempinä vuosina mukaan on tullut showtanssi, hiphop, jazztanssi sekä modernintanssin eri tekniikat. Omana vahvuutenaan Salla pitää vankkaa balettipohjaa, jonka vuoksi puhdas tanssitekniikka on auttanut omaksumaan eri tanssilajeja. Showtanssi ja nykytanssi ovat hänen suosikkinsa niin treenata kuin opettaakin. Tärkeänä hän pitää omiin tavoitteisiin kannustamista - ja mikä tärkeintä, tanssista nauttimista.
Tanssinohjaaja
Meiju aloitti tanssimisen 8-vuotiaana ja on kokeillut useita eri lajeja aina lavatansseista hiphoppiin. Meiju on tanssinut monissa eri seuroissa ja ryhmissä päälajinaan showtanssi, vuonna 2005 hän siirtyi Tanssituvan 2paDance valmennusryhmään showtanssin puolelle, sekä myöhemmin myös hiphopin kisaryhmään. Hän on aloittanut tanssinohjaamisen nuorille vuonna 2004, Tanssituvan myötä mukaan ovat tulleet myös lapset sekä erityisryhmät. Meijun lahjakkuus näkyy erityisesti nerokkaissa koreografioissa, joita valmennus- ja iltaryhmien tanssijat ovat saaneet ilolla esittää. Meiju on kouluttautunut monipuolipuolisesti ja on käynyt myöskin FDO:n tuomarikoulutuksen, sekä tanssillisen voimistelun tuomarikoulutuksen.
Meiju tunnetaan jämäkkänä ja vaativana ohjaajana, mutta kehuja ja kannustusta ei silti unohdeta antaa. Työ lasten ja nuorten kanssa motivoi häntä kehittymään ohjaajana ja tuomaan uusia, hauskoja ja tanssin täyteisiä kokemuksia. Kun onnistumisen ilo, kovan työn tulokset ja tyytyväisyys itseensä ja tekemiseensä näkyy oppilaiden kasvoilta, on se Meijun mielestä paras lahja jonka hän voi ohjaajana saada.
Tanssinohjaaja
Alisa aloitti Tanssituvan tanssivassa iltapäiväkerhossa ekaluokkalaisena vuonna 2006. Hänen rakkautensa tanssiin syntyi jo ensimmäisenä ippepäivänä ja jatkuu vähintään yhtä voimakkaana nyt 12 vuotta myöhemmin.
Jo ensimmäisenä tanssivuotenaan Alisa pääsi SM-kilpailuihin, ja siitä asti lähes joka vuosi hän on osallistunut niin SM-, EM- kuin MM-kilpailuihinkin. Discokilpailuista Alisa on saavuttanut yhdeksän SM-kultaa, kuusi SM-hopeaa ja kolme SM-pronssia, sekä lisäksi paljon hyviä sijoituksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Disco on aina ollut Alisan päälaji, mutta myös showtanssin saralla on tullut menestystä; kolme SM-kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi.
Tanssinohjaajana Alisalle kaikista tärkeintä on saada jokainen tanssioppilas innostumaan tanssista. Alisan sydäntä lämmittää eniten iloiset tanssioppilaat, jotka kertovat aidosti onnellisina oppineensa jotakin, jota Alisan tanssitunneilla on yhdessä harjoiteltu. Rakkaus omaan lajiin tuo motivaatiota Alisalle sekä tanssijana että ohjaajana, ja hän toivookin, että tämä motivaatio tarttuisi myös oppilaisiin.
Tanssinohjaaja, fysioterapeutti
Milsa on pitkänlinjan liikuttaja, jolla on vankka kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta vauvasta vaariin. Tanssituvalla hän on ohjannut lastentanssia sekä erityisryhmiä.
Milsa on koulutukseltaan fysioterapeutti ja oma kilpailu- ja harrastetausta löytyy joukkuevoimistelun ja pyöratuolitanssin parista.
Tanssinohjaaja
Vivianan tie tanssin maailmaan alkoi Tanssituvan MIX-tanssiryhmässä vuonna 2006. Rakkaasta harrastuksesta tuli pian tanssivan iltapäiväkerhon kautta elämäntapa, joka jatkui kilpailu-uran muodossa aina vuoteen 2020 saakka. Päälajissaan discotanssissa energinen Viviana ihastui ensimmäisenä lajin vauhdikkuuteen ja sen mukaansatempaavaan musiikkiin.
Kilpailuvuosien aikana menestystä, mitaleja ja mestaruuksia kertyi niin Suomessa, kuin kansainvälisissä arvokisoissakin. Discotanssin ohella Viviana kilpaili usean vuoden ajan myös showtanssin puolella. Ohjaajana Viviana on aloittanut Tanssituvan riveissä vuonna 2017. Nykyisin hän toimii yhtenä lasten ja junioreiden kisakoreografina. Lisäksi häneen voi törmätä tanssisynttäreillä sekä satunnaisten tanssituntien sijaisena.
Viviana pyrkii jakamaan tanssin iloa määrätietoisella, mutta joustavalla otteella josta näkyy paitsi suuri rakkaus tanssiin, myös omien tanssivuosien varrella kertynyt monipuolinen kokemus.
Tanssinohjaaja
Eevi aloitti tanssimisen 8-vuotiaana tanssituvan iltapäiväkerhossa. Tanssi vei heti mukanaan ja viimeiset 11 vuotta tanssi onkin ollut valtava osa Eevin elämää. Eevi on tanssinut Tanssituvalla monia eri lajeja baletista streetlajeihin ja voguingista showtanssiin, mutta omaksi suosikiksi ja Eevin päälajiksi muodostui vuosien saatossa discotanssi.
Eevi kilpaili tanssin parissa 10 vuotta, jonka aikana hän ehti saavuttaa jopa 23 SM-mitalia. Kansainvälisellä tasolla Eevi on saavuttanut MM-kultaa sekä EM-hopeaa ja -pronssia.
Viime vuosina Eevin rakkaus tanssiin on siirtynyt myös valmentamisen puolelle. Tärkeintä Eeville tanssinohjaajana on luoda ilmapiiri, jossa jokainen pystyy kehittymään omalla tasollaan samalla silti hauskaa pitäen. Eevi haluaa tanssituntiensa olevan turvallinen paikka, jossa jokainen tanssija riittää omana itsenään ja virheitä saa tehdä, kunhan niistä ei lannistu.
Valmentajana Eevi haluaa tartuttaa oman suuren rakkautensa tanssiin jokaiseen oppilaaseensa. Tavoitteena on antaa harjoittelulle siivet ja mahdollistaa pienten tanssijoiden suuret unelmat.
Tanssinohjaaja
Evelian matka tanssijana sai alkunsa jo hänen ollessaan neljä vuotias ja siitä rakkaus lajia kohtaan alkoi. Vuosien varrella Evelia on tanssinut show- ja streetdancea, mutta päälajinaan hänellä on ollut discotanssi. Kilpailemisen Evelia aloitti 12-vuotiaana ensin showdancessa ja melkein heti perään myös discotanssissa. Evelia on kilpaillut discossa monissa SM-kisoissa sekä myös kansainvälisellä tasolla.
Evelia aloitti ohjaamisen muutama vuosi sitten ja nykyään hän tekee kisakoreografioita lapsille sekä junioreille. Tämän lisäksi hän myös pitää iltatunteja satu- ja mixtanssijoille. Evelia haluaa tunneillaan välittää tanssin riemua oppilailleen sekä nähdä pieniä onnistumisen iloja tanssijoiden kasvoilta.
Tanssinopettaja
Charlotta on aloittanut tanssiharrastuksen 3-vuotiaana satubaletista. Perheen muuttaessa Poriin, kun Charlotta oli 5-vuotias, mukaan tulivat erityiskoulutusryhmän tunnit baletti, jazz- sekä modernitanssi ja steppi. Myöhemmin tätä kattausta täydensi vielä karaktääritanssi sekä hiphop.
Tanssin laajan perusopetuksen suoritettuaan Charlotta halusi jatkaa kehittymistä ja pääsi opiskelemaan Turun ammattikorkeakoulun tanssinopettajalinjalle ja valmistui Turusta 2017. Opiskeluissa painopiste oli baletissa, jazz- ja nykytanssissa. Opiskelujen aikana Charlotta suoritti vaihto-opiskelut Tukholman Dans- och Cirkushögskolanissa ja opetusharjoittelun Australian Brisbanessa.
Opettajana Charlotta on kannustava, tarkka, energinen ja omistautuva. Tunneilla painotetaan tekniikkaa, rytmitajua sekä tanssimisesta nauttimista. Tällä hetkellä Charlotta opettaa balettia, jazz- ja showtanssia sekä jumps&turns -tunteja.
Tanssinohjaaja
Elisa on aloittanut tanssimisen 5-vuotiaana ja tanssinut Pohjois-Karjalan nuorisoseuroilla ja Joensuun Tanssiopistolla. Elisa opiskelee parhaillaan Turun Ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi ja tarkoitus on valmistua 2023.
Elisa on tanssinut lapsesta saakka balettia ja nuoruudessa mukaan tulivat myös nyky- ja jazztanssi. Näitä kolmea lajia, sekä lastentanssia Elisa myös mielellään opettaa! Tanssituvalla Elisa opettaa tällä hetkellä nykytanssia, jossa hän usein painottaa liikkeen sulavuutta, rentouden löytämistä liikkumiseen ja musikaalisuutta. Hän on myös vahvoilla nykytanssin lattiatekniikassa. Elisalla on vahva halu opettaa ja motivoida oppilaitaan ylittämään itsensä tunneilla ja löytämään tanssista liikkumisen riemua. Tunneilla yritetään parhaansa, tehdään monipuolisesti erilaisia harjoitteita ja pidetään samalla hauskaa!