Tanssiva iltapäiväkerho

Tanssiva iltapäiväkerho, tutummin IP-kerho tai ippe, tanssii maanantaista torstaihin klo 12-16. Tanssijan treenit alkavat suoraan oman koulupäivän jälkeen, turvallisessa ja liikunnallisessa ympäristössä jossa harjoitellaan monia eri tanssilajeja ja tyylejä unohtamatta oikeaoppisen ja turvallisen tanssitekniikan harjoittamista.
IP-kerho on tarkoitettu kaikille alakoulu-ikäisille tanssista innostuneille tytöille ja pojille. Valitse 1-4 IP-treeniä viikossa koulun jälkeen ja kehity huimaa vauhtia! Lähes kaikki kilpailevat tanssijamme ovat IP-kerhon kasvatteja!

Hinta 10€ alle 2,5h ja 12€ yli 2,5h. Kuukauden kattohinta 140€. Pääopettajana Päivi Leppänen, mukana menossa myös discon maailmanmestari, kaksinkertainen euroopanmestari Janina Ilkka, valmennusryhmien showkoreografi Meiju Vuorela sekä useita erikoisalojen ammattilaisia sirkustaiteesta kymmeniin eri tanssilajeihin. Kysy lisää meiltä ja tule mukaan iloiseen menoon!

Varaa paikkasi mieluiten SÄHKÖPOSTILLA tanssitupa@tanssitupa.net tai tekstiviestillä p.040-777 9037. Puheluihin voimme vastata vain satunnaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä.