Ajankohtaista

Tehtiin pieniä muutoksia aikuisten uutuustuntiin, Dance Jamiin. Joten jos tähän aikuisille tarkoitettuun tanssituntiin olit ottamassa osaa, tsekkaappa uusi korjattu aika!

Samalla pieni muistutus 2paDance -valmennusryhmän auditioneista, jotka pidetään ihan muutaman viikon päästä! Jos haluat kehittyä kilparyhmässä, tässä on sinun mahdollisuutesi päästä mukaan kansalliseen ja kansainväliseen huipputiimiin! <3
...

Syyskauden tanssitunnit löytyy täältä, tervetuloa tanssimaan! :) ...

Tanssitupa on jälleen yksi Maailman parhaita discotanssikouluja! :) Big hands!!!
Aikuisten discopienryhmämme voitti tänään sunnuntaina MM-kultaa kokoonpanolla Maija Jalava, Aliisa Aaltonen, Fanny Wessberg, Eevi Rauha, Viviana Muranen, Helli Koskimäki ja Saima Kokkonen. Onnea Maailmanmestarit! <3

Upean MM-hopean saavuttivat aikuisten discoduoissa Janina Ilkka & Saima Kokkonen erittäin kovatasoisessa skabassa. Kulta matkasi Italiaan.

Disco Freestylessä saavutimme tänään myös kaksi finaalipaikkaa, kun Vannesluoman sisarukset taitoilivat tiensä MM-finaaliin. Ina saavutti sijan MM 4., ja Oona MM. 5. Mahtavuutta, onnea!

Lapsitanssijamme Rachel Rafkin & Belia Lemberg tanssivat duolla MM-finaaliin, sijoittuen sijalle 6. Wau!

Junnujen discopienryhmä saavutti myös MM-finaalipaikan kokoonpanolla Matilda Salo, Ellen Virtanen, Aino Merilä, Iiris Leino, Erika Heikkilä, Reetta Kaasalainen ja Sofia Convertino. MM-sijoitus oli 6.

Aikuisten discomuodostelmamme oli loistavalla sijalla MM 7.
...