2paDance-valmennusryhmä

Haluatko esiintyä enemmän ja osallistua tanssikilpailuihin?

Silloin harrastuspaikkasi on tanssikoulumme valmennusryhmä, jossa työstetään kisaohjelmia useissa eri lajeissa (pääpaino discodance ja showdance) ja erilaisissa kokoonpanoissa; kuten sooloissa, duoissa, pienryhmissä ja muodostelmissa. Olemme toteuttaneet kisaohjelmia jo reippaasti yli 20 vuotta ja menestys niin kotimaassa kuin EM- ja MM-kisoissakin on ollut uskomattoman upea.

Listaa arvokisamitalisteistamme voit lukea tästä.

Täydennämme kisajoukkuetta joka vuosi uusilla tanssijoilla. Haku tapahtuu joko osallistumalla auditioneihin (ei järjestetä joka vuosi) tai vapaalla hakemuksella tanssikoululle läpi kauden. Hae rohkeasti mukaan!

Lapsi-ikäisten (alle 12v) kisaajat tulevat pääsääntöisesti Tanssivasta iltapäivästämme, mutta mikäli lapsen IP-treeniä ei ole mahdollista toteuttaa, on myös muita vaihtoehtoja. Kysy lisää!

Junioreita ovat pääsääntöisesti 12-15-vuotiaat ja aikuiset kisaajamme ovat puolestaan yli 16-vuotiaita.

Useissa tanssikilpailuissa on nykyään mukana RisingStar-luokka, jossa voivat kisata myös vähemmän harrastaneet tanssijat. Se onkin hyvä ja turvallinen paikka aloittaa oma kisataival.

Jos siis haaveilet tanssikisaamisesta, kulje unelmaasi kohti osallistumalla ahkerasti lajitreeneihin ja kerro rohkeasti kisahaaveestasi. Meiltä saat tanssialalle kouluttautuneiden ammattilaisten täyden tuen tanssiaskeleillesi!